2003-ban alakultunk azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítsunk ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára. Stabilitásunkat és szakértelmünket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az elmúlt években több száz diák külföldi tanulásának leszervezését intézte irodánk.

Tanácsadóink maguk is angol anyanyelvű országok egyetemein végzett szakemberek, akik a nemzetközi oktatási rendszerek és a hazai karrier elvárások ismeretében segítenek jelentkezőinknek. Fiatal, lelkes oktatási-konzultációs csapatunk minden tagja külföldi munka vagy nyelvtanulási tapasztalattal rendelkezik, biztosítva ezzel hozzáértésünket és rátermettségünket a tanulni vágyók részére.

CÉLJAINK

Oktatási-konzultációs csapatunk célja a kiemelkedő minőségű, ám elérhető költségű külföldi oktatási-tanulási programok megszervezése, közvetítése hazai és más országokból érkező tanulni vágyók részére. A tanácsadás nálunk teljes körű szolgáltatást takar: a tanulási célok meghatározásától, az oktatási terv elkészítésén keresztül, a szállás és más szükséges feltételek elrendezéséig, és az oktatási intézményekkel való, a tanulási feladat eléréséhez szükséges - közös együttműködésen alapuló - ellenőrzésig tart.

Az egyéni programjaink kivitelezése mellett foglalkozunk olyan rövid és hosszú távú oktatáspolitikai tervek készítésével cégek és vállalatok számára, melyek profitorientált intézményként figyelembe veszik a munkatársak tudásának és készségeinek, képességeinek fejlesztéséhez adott anyagi hátterét, valamint a személyek egyéni felkészültségéhez szabott képzésekből származó közösségi, intézményi hasznot. Lehetőség adódik a fenti céloktól eltérő, más típusú képzések megszervezésére is, külföldi tanulmányutak intézésére és honi nyelvtanárok nyelvfejlesztő angliai tanárképzési programjainak kialakítására.


Hírlevél
Körözzön bennünket már Google+
hálózatában is!
Szeretne elsőként értesülni az akcióinkról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy csatlakozzon közösségünkhöz!

Feliratkozom

Irány Új-Zéland a Facebookon           © 2014 Irány Új-Zéland! - 1114 Budapest, Bartók Béla u. 61. I em/9. | Tel: 1/299 0051 | Fax: 1/210 0977 | E-mail: info@studytime.hu