AUCKLAND, COSTUMS ST.

VÁLASZTHATÓ KURZUSOK

-General English / Általános angol
-English for Business Purposes / Üzleti angol
-IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
-TOEFL preparations / TOEFL nyelvizsgafelkészítő
-Cambridge preparations (FCE,CAE,CPE) / Cambridge-i nyelvvizsgafelkészítők
-Teacher Training / Tanári képzés
    

AZ ISKOLÁRÓL

Az iskola Auckland belvárosában, percekre a vízparttól található. Az új-zélandi iskolaláncolat alapító tagjaként 1984-ben kezdte meg működését. Fiatalos és barátságos környezetben, vidám hangulattal, 30 tanteremmel, 6 szinten várja a tanulni vágyókat.30 éves tanítási múltra tekint vissza és a minőségi nyelvoktatás elkötelezett tagjaként tartják számon. Évek óta piacvezető a Cambridge nyelvvizsga felkészítő programjaival és hivatalos Cambridge nyelvvizsga központ is egyben.
 
A nyelvoktatás, programtól és nyelvi szinttől függően általában 10-12 fős csoportokban zajlik, és a szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az új-zélandi hétköznapokba is bepillantást engedjen. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias oktatási módszerek mellett a teljesítmény orientált hozzáálláson alapszik.
 
AUCKLAND , TITOKI ST

VÁLASZTHATÓ KURZUSOK

-General English / Általános angol
-Intensive English / Intenzív Angol
-IELTS Preparation / IELTS nyelvvizsga felkészítő
-English for Business / Üzleti Angol


AZ ISKOLÁRÓL
 
Az aucklandi nyelviskola egy elegáns, történelmi épületben található. Az iskola 18 világos tanteremmel és egy úgynevezett „Study Center”-rel felszerelt, kíváló minőséget biztosít és egy nemzetközi iskolalánc tagjaként működik Új-Zélandon. Az épület előtt, kávézó jelleggel asztalok és székek állnak a diákok rendelkezésére a kávé és szendvicsek elfogyasztására.

Az intézmány egyik legfőbb célja, hogy a legmagasabb szintű és leghatékonyabb nyelvoktatást biztosítsa minden egyes diákjának. Az iskola felszereltsége modern, a tanítás többnyire kis létszámú csoportokban zajlik. A tanárok magasan képzett, gyakorlott pedagógusok akik már több éve sikeresen tanítják az angol nyelvet külföldi diákok számára.


 
AUCKLAND, MAYERS PARK

VÁLASZTHATÓ KURZUSOK

-General English / Általános angol
-Intensive English / Intenzív Angol
-TOEFL Preparation /TOEFL nyelvvizsga felkészítő
-IELTS Preparation /IELTS nyelvvizsga felkészítő
-Cambridge Preparation / Cambridge nyelvvizsga felkészítő
-English for Pilots / Angol Pilótáknak
-English for Nursing / Angol Ápolóknak (20 hét fizetett munkagyakorlattal)


AZ ISKOLÁRÓL

Az iskola a belvárosban a Myers Park oldalában, egy irodaházban található és egy nemzetközi iskolaláncolat tagjaként működik. Az iskola felszereltsége modern, a tanítás többnyire kis létszámú csoportokban zajlik és számos tanfolyam között választhatnak a diákok. Nyelvvizsga felkészítő programjai nagyon népszerűek a diákok körében,  minden szinten indítanak felkészítő kurzusokat. 

Az iskola hivatalos TOEFL vizsgaközpontként is működik. A turistáknak is kedvező újításuk a 10 óra/hét alapú délutánonként indított nyelvtanfolyam. Az iskola egyik legfőbb célja, hogy a legmagasabb szintű és leghatékonyabb nyelvtanulást biztosítsa minden egyes diákjának. A tanárok magasan képzett, gyakorlott pedagógusok, akik már több éve sikeresen tanítják az angol nyelvet külföldi diákok számára. 
WELLINGTON, COURTENAY PLACE

VÁLASZTHATÓ KURZUSOK

-General English / Általános angol
-Intensive English / Intenzív Angol
-Cambridge Preparation / Cambridge nyelvvizsga felkészítő
-IELTS Preparation / IELTS nyelvvizsga felkészítő


AZ ISKOLÁRÓL

 
Wellington  híres művészetéről és kisvárosi hangulatáról, valamint festőien szép kikötőjéről. Az iskola az ún. Courtnay Quarter-ben található, melyet több kávézó és étterem is körbevesz.

7 ultra-modern tanterem és egy társalgó várja az angolul tanulni vágyókat.  Az iskola gárdája nagyon fontosnak tartja, hogy diákjaik családias hangulatban, otthon érezzék magukat, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az iskola létszáma átlagosan 40-60 fő között legyen. Fontos számukra az is, hogy az ott tanulással eltöltött időszak egyben nyaralás is legyen, így sokféle hétvégi program közül választhatnak az ott tanulók. 
 
Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely fontos az angol nyelv elsajátítása folyamán. Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat a tanulmányok ideje alatt és mindig készen állnak a diákok által feltett kérdések megválaszolására.
Hírlevél
Körözzön bennünket már Google+
hálózatában is!
Szeretne elsőként értesülni az akcióinkról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy csatlakozzon közösségünkhöz!

Feliratkozom

Irány Új-Zéland a Facebookon           © 2014 Irány Új-Zéland! - 1114 Budapest, Bartók Béla u. 61. I em/9. | Tel: 1/299 0051 | Fax: 1/210 0977 | E-mail: info@studytime.hu